U17 – Smolná prohra v Uhříněvsi

SK Čechie Uhříněves – SK Zbraslav 4:3

Sestava: Říha – Patočka, Hradecký, Kadlec, Vejvoda, Bláha, Klufa, Čermák, Bureš, Čejka, Vavřínek, Bohatec, Vlček, Kamarád, Centoducati

G: 28. a 57. Teichmann, 68. a 70. Pinker – 11. Centoducati, 25. Kadlec (Čejka), 72. Hradecký (Patočka)

Po dvou výhrách jsme zavítali do Uhříněvsi a chtěli jsme navázat na dobré výkony další výhrou. Někteří kluci měli za sebou dopolední zápas za U19, v brance za zraněného Honzu zaskakoval Patrik a bylo třeba mu pomoci kvalitním bráněním.

Rychle jsme se ujali vedení kdy Miky využil zaváhání domácích obránců a sám před brankářem se nemýlil. I přes váznoucí kombinaci se nám podařilo navýšit vedení po Matyho zakončení na 0:2. Bohužel vzápětí domácí snižují.

Do druhého poločasu vstupujeme nejistě a nedaří se nám soupeře přehrát ani individuálně ani kombinací. Naopak z našich individuálních hrubých chyb při bránění dostáváme 3x gól. Vždy velmi jednoduše soupeř skóruje a překlápí vedení na svojí stranu – velká škoda a trochu i smůla, herně horší určitě nejsme. V závěru vrháme všechny síly do útoku, kluci se snaží zápas získat na svojí stranu, ale daří se nám jen korigovat výsledek. Smolná prohra, kdy domácí z minima šancí vytěžili maximum – pro nás doufám velké poučení do budoucna.